När det kommer till reklamprodukter kan själva varan utgöras av i princip vad som helst; tidlösa pennor, tekniska prylar, personliga kaffekoppar, snygga kepsar, användbara vattenflaskor eller slitstarka musmattor. Urvalet är enormt och därför kan varje företagare ta fram en exklusiv reklamprodukt som mottagaren kan ha användning av länge. Genom att verkligen planera bakom reklamprodukten kommer inte enbart mottagaren att imponeras, utan samtidigt kommer varumärket att nå ut till en stor publik utan att användaren tänker på det.

De i särklass populäraste produkterna bland högkvalitativa reklamprodukter från tsreklam är för tillfället olika tekniska varor. Under de senaste åren är det specifikt mobilladdare som exploderat i popularitet då det visat sig vara en väldigt uppskattad profilprodukt bland konsumenterna. USB-minnen är också en storfavorit, liksom de omtyckta mobilskalen. Vill man som företagare nå ut till en yngre målgrupp är dessa produkter ett magnifikt alternativ som garanterat kommer gå hem. Dock kan man inte frångå de klassiska muggarna, sötsakerna, tygkassarna och pennorna som alltid lever upp till sitt goda rykte. Reklamprodukterna som kan användas i vardagen kommer alltid att vara populära och så länge utformningen är unik kommer marknadsföringseffekten att uppnås oavsett vilken specifik produkt det är fråga om.

När det kommer till reklamkläder ligger t-skjortor, pikétröjor, mössor, kepsar och sweatshirts i topp. Vid planeringen av egna profilkläder bör man tänka på att färgerna gärna får utmärka sig, men oberoende kulörval är det viktigast att beställa in olika storlekar av plaggen. Ett vanligt misstag är nämligen att ett företag beställer så kallade one-size plagg, men vill man göra ett gott första intryck frågar man mottagaren vad denne har för storlek och ger istället ett plagg som sitter bra. Får konsumenten ett välsittande plagg kommer det att användas flitigt och således når varumärket ut till en otroligt stor målgrupp.

Vilka reklamprodukter man än vill ha för en framgångsrik marknadsföring är det genomförbart så länge man arbetar tillsammans med en etablerad reklambyrå. Exempel på några ovanligare reklamprodukter som sticker ut ur mängden är slipsar, bestick, ljuslyktor, brandfiltar, krukor och knivställ.